Zatvori
DENTAL CENTAR - WISIL M Zubotehničke laboratorije Beograd translate.Član 10 godina

DENTAL CENTAR - WISIL M

Zubotehničke laboratorije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Dental centar Wisim M nalazi se u Novom Beogradu. Sastoji se iz savremeno i moderno opremljene zubne ordinacije i zubne laboratorije. Kolektiv Wisil M-ima sedamnaest zaposlenih. Dental centar poseduje tri stomatološke ordinacije, a zubna laboratorija ima osamnaest radnih mesta. Wisil M ima najveći stručni kadar i veliki kapacitet što utiče na kvalitet i kvantitet u pružanju usluga. Zubna laboratorija Wisil M je jedina ISO sertifikovna zubna laboratorija i poseduje sertifikat ISO 9001:2008. kojim se potvrđuje sistem menadžmenta kvalitetom.

Rad u ordinaciji i laboratoriji ogleda se u saradnji stručnog tima po principu “sve na jednom mestu”.

Svi zaposleni poseduju licence, permanentno se usavršavaju u zemlji i inostranstvu i poseduju brojne sertifikate. Usavršavanje zaposlenih ima za cilj praćenje novih tehnologija i trendova savremene stomatologije.

ZUBNA LABORATORIJA

Usluge zubne laboratorije: 

BEZMETALNA KERAMIKA CAD CAM
-tehnologija predstavlja najsavremeniji način izrade bezmetalnih krunica, mostova,onleja,inleja i vinira.Skeniranjem i kompjuterskom izradom ,mogu se brzo dobiti izuzetno precizne zubne nadoknade, visokih funkcionalnih i estetskih vrednosti.(cirkon oxid,cirkonija,alumina,suprinity)

METALKERAMIKA-zubna laboratorija izrađuje sve vrste metalokeramičkih zubnih nadoknada na najkvalitetnijim legrama kao i na legurama zlata.

ZUBNE NADOKNADE NA IMPLANTATIMA-posebna oblast koja je veoma  zastupljena u zubnoj laboratoriji je protetska implantologija. Ova oblast predstavlja savremeni concept, moderne protetske rehabilitacije. Stručni kadar je obučen za izradu svih vrsta zubnih nadoknada na različitim implantološkim sistemima.(Nobel Biocare,Straumann,Ankylos,Astra)

FREZ TEHNIKA- U laboratoriji se izrađuju sve vrste zubnih nadoknada koje zahtevaju primenu frez tehnike. Namenske frez krunice, konus i teleskop krunice kao i ugradnja velikog broja veznih elemenata (atečmena) predstavljaju svakodnevni program rada zubne laboratorije.

SKELETIRANE PROTEZE-izrada ove vrste nadoknada, obuhvata veliki broj kompleksnih proteza sa atečmenima, konus i teleskop krunicama kao i izradu klasičnih skeletiranih proteza.

KLASIČNE PROTEZE  -u laboratoriji se izrađuju sve vrste klasičnih parcijalnih i totalnih proteza. Posebnost ovog odeljenja je i izrada specijalnih biologičnih totalnih proteza sa novim konceptom okluzije.

PROTEZE SA TELESKOP I KONUS KRUNICAMA

PROTEZE SA ATAČMENIMA

PRIVREMENE KRUNE

OKLUZALNI SPLINTOVI

SERVIS –zubna laboratorija poseduje kurirsku službu sa organizovanim dnevnim rasporedom distribucije otisaka i gotovih radova.

U zubnoj laboratoriji WISIL M organizujemo i kurseve iz raznih oblasti zubne tehnike. U prošlosti učestvovali smo u veoma produktivnoj seriji kurseva iz oblasti metalkeramike i bezmetalne keramike.

ZUBNA ORDINACIJA

Stručni tim zubne ordinacije Wisil M zajedno sa konsultantima- profesorima Stomatološkom fakulteta u Beogradu, pruža komplentne stomatološke usluge iz svih oblasti savremene stomatologije.

- oblasti stomatološke protetike
- bolesti zuba sa endodoncijom
- parodontologije i bolesti usta
- oralne hirurgije
- impantologije
- ortopedije vilica
- beljenje zuba- Brtite Smile
- Uslužno rezanje cirkona, najsavremeniji skener i COSMO aparat za rezanje
- Biologične proteze, novi koncept okluzije sa individualizacijom gingive
- Keramika GC ekluzive
- Cirkon keramika -najsavremeniji skener-brzo i precizno do novog osmeha!
- Izrada zubnih nadoknada uz pomoć obraznog luka
- Izrada PSP sa RPI sistemom za retenciju
- Takođe kod nas možete kupiti dve keramičke peći VITA vakumat 40
kao i polovne zubotehničke aparate-po povoljnim cenama

Zubna ordinacija Wisil M poseduje izuzetnu pogodnost koja se ogleda u pristupačnim cenama i kratikim terminima jer se u sklopu Dental centra Wisil M nalazi velika protetska laboratorija.

Naši pacijenti mogu na izuzetno komforan način sve završiti na jednom mestu po privlačnim cenama – brzo i precizno! Penzionere očekuju brojni popusti i povoljnosti!

Timski rad, po principu “sve na jednom mestu” štedi i vreme i novac!

Važno!

U izradi protetskih radova koriste se najkvalitetniji, sertifikovani i atestirani dental materijali , priznatih proizvođača u svetu.Posebnost zubne ordinacije je izdavanje specifikacije utrošenih materija u izradi zubnih nadoknada čime se garantuje kvalitet i bezbednost za ljudsko zdravlje.

NOVO U DENTAL CENTRU  WISIL M

Svake druge nedelje u ordinaciji, uveden je ortodontski dan. Tog dana, specijalista ortopedije vilica, sprovodiće besplatne preglede i konsultacije . Brojni problemi, vezani za nepravilnosti u razvoju i rastu zuba i vilica, mogu se uspešno rešiti adekvatno, postavljenom indikacijom i pravilnom terapijom.

Takođe, od 01.09.2017. uvodimo još jednu uslugu a to je dežurni stomatolog koji će raditi u ordinaciji Wisil M svake subote.

U Dental centru Wisil M, organizovano je reparacija (popravka) raznih zubnih proteza. Svakodnevno u vremenu od 9 – 19,30 i subotom od 9 – 13 časova mogu se dobiti ovakve vrste usluga u kratkom vremenskom periodu što pacijentu štedi dragoceno vreme i obezbeđuje osećaj sigurnosti jer protezu dobija praktično odmah.

Dental centar je idealno organizovan za dental turizam. Za vreme komplentnih intervencija, pacijenti su smešteni u obližnjem hotelu B,a troškove hotelskih usluga snosi dental centar Wisil.

Foto


Video