Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO DELOVI FRAGMENT

AUTO DELOVI FRAGMENT

Auto delovi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:30 - 17:30
Utorak 08:30 - 17:30
Sreda 08:30 - 17:30
Četvrtak 08:30 - 17:30
Petak 08:30 - 17:30
Subota 09:00 - 13:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 18, 45, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Fragment Auto d.o.o. se bavi maloprodajom i veleprodajom rezervnih delova: Auto delovi za putnička vozila i auto delovi za poluteretna i teretna vozila.

Kod nas u asortimanu mogu se pronaći: auto delovi za Ford, auto delovi za Fiat, auto delovi za Mercedes, auto delovi za Opel, auto delovi za Peugeot, auto delovi za Renault , auto delovi za VW, auto delovi za Nissan, auto delovi za Toyota, auto delovi za Honda, auto delovi za Hyundai, auto delovi za KIA, auto delovi za Alfa Romeo, auto delovi za Audi, auto delovi za BMW, auto delovi za Chevrolet, auto delovi za Chrysler, auto delovi za Citroen, auto delovi za Dacia, auto delovi za Daewoo, auto delovi za Iveco, auto delovi za Lancia, auto delovi za Land rover, auto delovi za Lexus, auto delovi za Mazda, auto delovi za Mitsubishi, auto delovi za Saab, Seat auto delovi, auto delovi za Skoda, auto delovi za Volvo, auto delovi za Zastava, delovi za DAF kamione, delovi za MAN kamione, delovi za Scania kamione. Gume za putnička vozila, gume za teretna vozila. Ulja i maziva Elf, Total, Mobil, Castrol, GM,

Iz nase ponude po najpovoljnijim cenama na tržiistu  mozete pronaći: Amortizere (Kayaba, Sachs , Bilestein,Monroe, Optimal..), setove kvačila (LUK , Sachs, Valeo,KM...), gume za putnička vozila, gume za teretna vozila, ulja i maziva Elf, Total, Mobil, Castrol, GM, i ostale delove.

Artikle koje nemamo u magacinu možemo obezbediti u najbržem mogućem roku.

Svu robu šaljemo brzom poštom.

Svoje upite za auto delove možete nam poslati na mail fragmentauto@gmail.com

 

Foto