AUTO STAKLA I DELOVI BONAUTO DOO

Auto delovi Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 69d, Palilula
Beograd Telefon: 065/3317-307, 011/3317-307
E-mail: bonautotr@gmail.com
Sajt: www.autostakla-bonauto.com

4/ 5stars

Firma Bonauto je ovlašćeni prodavac Benson i Guardian auto stakala za putnička i teretna vozila. Kod nas možete pronaći najpovoljnija autostakla za sve tipove automobila (evropska i japanska). Pored prodaje, bavimo se ugradnjom i zamenom auto stakala.

Kao ovlašćeni prodavci auto stakala vodećih svetskih proizvođača Benson i Guardian, kod nas uvek možete pronaći povoljna auto stakla za sve tipove vozila iz putničkog i teretnog programa. Cilj nam je da klijentima ponudimo vrhunski kvalitet proizvoda, po veoma pristupačnim cenama.

Staklo na vozilu je jedno od kritičnih komponenti za sigurnost putnika. Nestručno ugrađeno staklo je pretnja za sigurnost svih putnika u vozilu, zato je vrlo važno da ugradnju stakala poverite stručnim osobama u specijalizovanim servisnim radionicama. U našoj ponudi nalaze se Benson auto stakla prve klase za sve tipove evropskih i japanskih vozila.

Guardian Autoglas je svetski poznat proizvođač stakala za automobilsku industriju i jedan od tri najveća proizvođača u svetu. Guardian auto stakla su najkvalitetnija stakla koja nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS. To znači da kod nas možete za zamenu oštećenog, izabrati staklo identično onome koje je fabrički ugrađeno u Vaše vozilo. Kod nas možete pronaći Guardian auto stakla za sve velike proizvođače automobila i teretnih vozila.

Prilikom zamene oštećenog stakla, naše stručno i profesionalno osoblje će preuzeti Vaše vozilo i ponuditi Vam najbolju moguću opciju. U našem radu koristimo najsavremenije alate i lepkove, što nam omogućava da u najkraćem mogućem roku izvršimo zamenu stakala.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do naše prodavnice, Bonauto nudi Vam mogućnost dostave željenog autostakla pouzećem. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor rezervnih delova za sve tipove vozila iz putničkog i teretnog programa.

Najpovoljnija auto stakla u Beogradu.
Veliki izbor auto stakla vodećih svetskih proizvođača: Guardian i Benson auto stakla.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h
Subota od 09h-15h