Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AJKULA - SELIDBE I TRANSPORT

AJKULA - SELIDBE I TRANSPORT

Autoprevoznici, selidbe Beograd

Korisne informacije


Beograd je najveći grad u Srbiji i grad sa najvećim godišnjim porastom broja stanovnika u jugoistočnoj Evropi pa shodno tome njegovim stanovnicima i onima koji to tek postaju sve su potrebnije usluge selidbi i transporta. Selidbe stanova su potrebne kako stanovnicima koji godinama već žive u Beogradu ali izgradnjom novih naselja dolaze do potrebe da promene lokaciju u samom gradu, tako i stanovnicima iz drugih mesta u Srbiji koji se zbog posla, školovanja ili drugih razloga se doseljavaju u Beograd.

Pored potrebe stanovništva za selidbama u Beogradu , veoma su izražene i potrebe mnogih firmi kojima su potrebne selidbe poslovnog prostora, selidbe kancelarija, selidbe lokala, selidbe štandova i sličnog.

Svima kojima je potrebna profesionalna usluga selidbi , bez obzira da li je u pitanju fizičko ili pravno lice, naša firma sa potpuno novim vozilima, profesionalnim radnicima i sa preko decenije iskustva stoji na raspolaganju.

Nastojimo da dobrom uslugom, ljubaznošću i povoljnom cenom pridobijemo klijente koji kad god im ponovo zatreba usluga selidbe neće imati dilemu kome da se obrate i koji će nas uvek rado preporučiti.

Posedujemo nov kombi za selidbe kojim možemo lako pristupiti svakoj uskoj ulici u Beogradu i kamion za selidbe namenjen većim selidbama. Možda se pitate kakve veze ima da li su vozila nova ili ne s obzirom da Vam prilikom selidbe i transporta robe nije bitan komfor I udobnost kao što je to bitno kod kvalitetnog prevoza putnika, međutim upravo sofisticirana sunspenzija kakvu imaju samo teretna vozila najnovije generacije olakšava da se teret koj prevozimo “truckavim” beogradskim ulicama ne ošteti prilikom prelaska vozila preko neke od mnogobrojnih rupa na asfaltu. Naravno, svaki teret ili robu koju prevozimo dodatno obezbeđujemo transportnom i zaštitnom opremom poput zatezača, streč folija, puc i selotejp traka.

Naši profesionalni radnici su obučeni i iskusni i u sadašnjem sastavu imaju već na stotine odrađenih  selidbi i svi zajedno funkcionišemo kao odličan tim u kome uvek vlada vedra atmosfera. Naravno možete nas angažovati i za selidbe i transport i bez radne snage. 

Osim za uslugu selidbe koja je naša glavna specijalnost, možete nas angažovati i za svaki drugi prevoz to jest transport robe iz Beograda do bilo kog dela Srbije. Vršimo prevoz paletirane robe iz magacina ili carinskih skladišta, transport motocikala, prevoz bele tehnike, odnošenje starih stvari i ispunjavamo razne druge specifične zahteve iz oblasti transporta koje mnoge druge firme za selidbe i transport ne bi.

Jedna od stvari koja nas izdvaja od konkurencije je montaža i demontaža nameštaja  za koju smo prošli potrebne obuke najpoznatijih proizvođača i u čemu imamo mnogo iskustva. Za montiranje nameštaja koristimo najbolje alate po standardima najpoznatijih salona nameštaja u Beogradu od kojih sa većinom upravo mi imamo sklopljene ugovore o transportu i montaži nameštaja što govori o našoj kvalifikovanosti u ovom poslu. Naša obučenost u montaži i demontaži nameštaja je korisna ne samo u slučaju kada nas angažuju saloni nameštaja, već i slučaju raznih sajmova kada je mnogim firmama pored prevoza potrebno i sklapanje štandova. Takođe, i u slučaju privatne selidbe fizičkih lica profesionalno demontiranje i montiranje nameštaja može olakšati useljenje i isključiti šanse za oštećenje nameštaja ne samo prilikom transporta već i prilikom sklapanja i rasklapanja istog.

Za više informacija posetite naš sajt ili neki od profila na društvenim mrežama i uverite se u našu poslovnu ozbiljnost. A ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet ili besplatna procena budite slobodni da nas pozovete.

Foto

AJKULA - SELIDBE I TRANSPORT Autoprevoznici, selidbe Beograd