Zatvori
DOM ZA STARE NANA Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 10 godina

DOM ZA STARE NANA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 20, 27, 74, 79

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Moguć pristup kolicima Parking

Šta Vam pruža NANA? NANA nije starački dom u klasičnom smislu, već Vam pruža mnogo više.

24-časovnu negu i nadzor lekara sa medicinskim osobljem u luksuznom smeštaju sa odličnom kuhinjom, prilagođenom Vašem ukusu i zdravstvenom stanju. Brigu o Vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu. Brigu o Vašem zdravlju - podršku u borbi protiv bolesti. Pomoć u prilagođavanju našoj porodici, stvaranju osećaja pripadnosti i sigurnosti.

DOM PORODICA
Sledeći u potpunosti savremeni trend u oblasti socijalnog staranja, Nana je koncipirana kao domaćinstvo sa malim brojem članova, što sa jedne strane pruža jači osećaj bliskosti i povezanosti među članovima, dok sa druge, garantuje veći stepen Vaše privatnosti.

VITALNOST I DUGOVEČNOST
Posvećenost mentalnim i fizičkim aktivnostima korisnika stimulativno utiče ne samo na zdravlje, već produžava vitalnost i čuva bistrinu uma.

NEGA
Svim korisnicima čije stanje to zahteva, obezbeđena je potpuna nega i zdravstveni nadzor od strane našeg tima i naših saradnika.

AMBIJENT
Lep i prostran ambijent okružen vrtom, u mirnoj ulici jednog od najlepših delova Beograda čini boravak udobnim i prijatnim. Višegodišnje iskustvo našeg tima u radu sa starijom populacijom, zavisnim korisnicima, osobama koje zahtevaju stalnu pažnju ili su na oporavku čini garanciju kvaliteta za usluge koje Vam pružamo.

Dobrodošli na kraći odmor ili duži boravak.

Foto