DOM ZA STARE NANA - DR V. ĆURČIĆ, DR Z. SREĆKOVIĆ

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Adresa: Murmanska 23v // Murmanska 21b, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/382-1312, 065/382-13-12
E-mail: domnana09@gmail.com
Sajt: www.domzastarebeograd.com

4/ 5stars

Šta Vam pruža NANA? NANA nije starački dom u klasičnom smislu, već Vam pruža mnogo više.

24-časovnu negu i nadzor lekara sa medicinskim osobljem u luksuznom smeštaju sa odličnom kuhinjom, prilagođenom Vašem ukusu i zdravstvenom stanju. Brigu o Vašim svakodnevnim aktivnostima i socijalnom životu. Brigu o Vašem zdravlju - podršku u borbi protiv bolesti. Pomoć u prilagođavanju našoj porodici, stvaranju osećaja pripadnosti i sigurnosti.

DOM PORODICA
Sledeći u potpunosti savremeni trend u oblasti socijalnog staranja, Nana je koncipirana kao domaćinstvo sa malim brojem članova, što sa jedne strane pruža jači osećaj bliskosti i povezanosti među članovima, dok sa druge, garantuje veći stepen Vaše privatnosti.

VITALNOST I DUGOVEČNOST
Posvećenost mentalnim i fizičkim aktivnostima korisnika stimulativno utiče ne samo na zdravlje, već produžava vitalnost i čuva bistrinu uma. NEGA Svim korisnicima čije stanje to zahteva, obezbeđena je potpuna nega i zdravstveni nadzor od strane našeg tima i naših saradnika.

AMBIJENT
Lep i prostran ambijent okružen vrtom, u mirnoj ulici jednog od najlepših delova Beograda čini boravak udobnim i prijatnim. Višegodišnje iskustvo našeg tima u radu sa starijom populacijom, zavisnim korisnicima, osobama koje zahtevaju stalnu pažnju ili su na oporavku čini garanciju kvaliteta za usluge koje Vam pružamo.

Dobrodošli na kraći odmor ili duži boravak.