SENIOR MEDICLUB

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Adresa: AKCIJA JE U TOKU!
Beograd Telefon: 011/3960-154 (centrala), 063/313-515 (operater)
E-mail: office@seniormediclub.org
Sajt: www.seniormediclub.org

4/ 5stars

SENIOR MEDICLUB
Senior mediclub pruža maksimum potrebnog i mogućeg, a kao jedan od bitnih dokaza za to je i taj da Senior mediclub predstavlja prvi privatni subjekat ovog tipa, koji je odobren i pod kontrolom Ministarstva za rad i socijalnu politiku Vlade Republike Srbije.

Ustanove kao što je naša nastoje da potvrde svoj humani karakter, kako društva u celini, tako i sopstvenog postojanja...

Ono osnovno što čini smislenim naše postojanje i naš primarni zadatak, je pružanje:
- maksimalnog komfora
- zdravstvene i socijalne zaštite upravo onima kojima je to neophodno,posebno ljudima u osetljivom starijem životnom dobu

Osnovna delatnost Senior mediclub -a definisana je zakonom i važećim propisima.

Ono što je primarno jeste:

- smeštaj i nega starih lica
- ishrana korisnika
- stalni nadzor i kontrola
- davanje propisne terapije
- organizovanje dodatnih specijalističkih pregleda
- društvene aktivnosti

Sama ishrana u potpunosti je prilagođena, kako životnom dobu korisnika, takoi svakom korisniku ponaosob, ukoliko to zahteva njegovo zdravstveno stanje.

Takođe, svi korisnici su smešteni u Senior mediclub - u, u potpunosti zbrinuti i pod stalnim nadzorom i kontrolom, kako lekara doma, tako i ostalog medicinskog osoblja.

Nadzor podrazumeva:
- permanentno, dvadesetčetvoročasovno praćenje opšteg stanja korisnika
- davanje propisne terapije
- kontrolu zdravstvenog stanja


Za korisnike kod kojih se za to ukaže potreba, ili koji za to izraze posebnu želju, postoji mogućnost orrganizovanja i raznih dodatnih i specijalističkih pregleda.

Ono što nije predmet medicinskog zbrinjavanja, ali je takođe od izuzetnog značaja za sve naše korisnike, je i mogućnost organizovanja raznih društvenih aktivnosti i razonode, a sa osnovnim ciljem da naši korisnici, u što je moguće većoj meri, osećaju kao kod svoje kuće, što i jeste deo našeg primarnog zadatka.

Adresa:
Vojvode Vlahovića 22, Braće Jerković