OMLADINSKA ZADRUGA CENTRAL

Omladinske zadruge, zaposlenje Beograd

Adresa: Venizelosova 16 (ex Đure Đakovića)
Beograd Telefon: 011/303-5595, 011/303-5598, 011/322-4074, 060/303-5595
E-mail: ozcentral@sezampro.rs
Sajt: www.ozcentral.rs

4/ 5stars

CENTRAL, naša Omladinska zadruga sa radom je počela 1994. godine u Beogradu. Naš cilj bio je i ostao da našim omladincima i studentima olakšamo u potrazi za svim vrstama povremenih ili privremenih zaposlenja bez obaveze radnog odnosa. Na taj način mogu olakšati svoju finansijsku situaciju tako što deo slobodnog vremena posvete ne samo zaradi dodatnih prihoda već i dragocenom proširivanju sopstvenih iskustava.

Ideja iza našeg poslovanja je da našim mladima omogućimo i da zarade dodatna sredstva za život i školovanje i da steknu vredne radne navike i iskustva dok studiraju ili pak traže stalno zaposlenje.

Iza nas su godine iskustva tokom kojih smo sarađivali sa poslovnim partnerima svih profila – kompanijama kako državnim tako i privatnim, sportskim društvima i klubovima, saveznom i republičkom vladom, humanitarnim organizacijama, obrazovnim i kulturnim institucijama, zanatskim radnjama i mnogim drugim.

Pored naše osnovne delatnosti, uvek nastojimo i na druge načine da pomognemo omladincima kroz stipendije, donacije, sponzorstva i razne slične oblike pomoći. Takođe smo u mnogim slučajevima pružali pomoć omladinskim sportskim školama pri odlascima na takmičenja i organizaciji istih, izdavanju knjiga mladih pisaca, radu mladih talenata, pozorišnim predstavama i sličnim aktivnostima, čime se osobito ponosimo.

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 08-16h

www.zaposlise.rs

www.ozcentral.rs