Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
OMLADINSKA ZADRUGA CENTRAL

OMLADINSKA ZADRUGA CENTRAL

Omladinske zadruge Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 37, 44

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

CENTRAL, naša Omladinska zadruga sa radom je počela 1994. godine u Beogradu. Naš cilj bio je i ostao da našim omladincima i studentima olakšamo u potrazi za svim vrstama povremenih ili privremenih zaposlenja bez obaveze radnog odnosa. Na taj način mogu olakšati svoju finansijsku situaciju tako što deo slobodnog vremena posvete ne samo zaradi dodatnih prihoda već i dragocenom proširivanju sopstvenih iskustava.

Ideja iza našeg poslovanja je da našim mladima omogućimo i da zarade dodatna sredstva za život i školovanje i da steknu vredne radne navike i iskustva dok studiraju ili pak traže stalno zaposlenje.

Iza nas su godine iskustva tokom kojih smo sarađivali sa poslovnim partnerima svih profila – kompanijama kako državnim tako i privatnim, sportskim društvima i klubovima, saveznom i republičkom vladom, humanitarnim organizacijama, obrazovnim i kulturnim institucijama, zanatskim radnjama i mnogim drugim.

Pored naše osnovne delatnosti, uvek nastojimo i na druge načine da pomognemo omladincima kroz stipendije, donacije, sponzorstva i razne slične oblike pomoći. Takođe smo u mnogim slučajevima pružali pomoć omladinskim sportskim školama pri odlascima na takmičenja i organizaciji istih, izdavanju knjiga mladih pisaca, radu mladih talenata, pozorišnim predstavama i sličnim aktivnostima, čime se osobito ponosimo.

www.zaposlise.rs

www.ozcentral.rs

Foto

OMLADINSKA ZADRUGA CENTRAL Omladinske zadruge Beograd
OMLADINSKA ZADRUGA CENTRAL Omladinske zadruge Beograd
OMLADINSKA ZADRUGA CENTRAL Omladinske zadruge Beograd