BELLA NAPOLI

Restorani Beograd

Adresa: Zmaj Jovina 35, Zemun
Beograd Telefon: 011/219-8162, (fax)316-7268
Sajt: www.bellanapoli.rs

4.5/ 5stars

Restoran radi od 12h do 24h, svakog dana osim ponedeljkom.
Restoran Bella Napoli je osnovan sa idejom da Beogradu ponudi jela i deserte tradicionalne i moderne italijanske kuhinje. Svojim kvalitetnim sadržajem i lepotom objekta restoran je brzo proneo svoje ime širom Srbije.
Ambijent u Bella Napoli dočaravaju panoramske slike italijanskih gradova i napolitanska muzika. Kvalifikovano mladje osoblje sa iskustvom brine o pripremi hrane i posluživanju gostiju.
Jelovnik pruža mogućnost odabira jela od testenine, mesa i ribe, kao i raznih vrsta italijanskih salata, pizza i kolača, poseban akcenat je na ekskluzivnim ručkovima ili večerama koje se sastoje iz više gangova kako to samo italijani znaju. Bella Napoli takodje poseduje svoj podrum sa bogatom selekcijom vina, više od 80 visoko kvalitetnih brendova kako domaćih tako i vina iz celoga sveta.
Prijatnom utisku doprinosi prostrana, prelepa letnja bašta, uredjena u Mediteranskom stilu sa mnogo zelenila i fontanom. Pored restorana nalazi se parking koji pomoću čuvara i kamera obezbedjuje sigurnost automobila.
Bella Napoli se nalazi u starom jezgru Zemuna, pedeset metara od najlepšeg beogradskog šetališta na Dunavu. Hrana, vino, muzika, usluga i ambijent kreiraju atmosferu koja vreme provedeno u Bella Napoli čini posebnim i nezaboravnim.