ČARDA STARA KOLIBA

Riblji restorani Beograd

Adresa: Ušće bb, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3117-666, 3117-444, 063/1083-147
E-mail: starakoliba@mts.rs
Sajt: www.starakoliba.rs

4/ 5stars

Ukoliko poželite da uživate u prijatnom ambijentu, savršenom mirisu i ukusu hrane, preporučujemo naš restoran, gde će vas dočekati uvek ljubazno osoblje.
Na samoj obali reke nalazi se restoran Čarda Stara koliba. Iz restorana se pruža predivan pogled na reke, ušće, grad.

Cenjeni gosti,
Novi zakon o bezbednosti saobraćaja, poneka čašica viška ??? Nije više problem!!!
Radi Vaše bezbednosti, a ne želeći da umanjimo ukupan doživljaj i boravak u prijatnoj atmosferi, obezbedili smo za Vas u slučaju potrebe i bezbedan prevoz Vas i Vašeg vozila do kućne adrese, odnosno destinacije koju vi odaberete.
Sve što je potrebno je da se obratite konobaru koji Vas poslužuje, a naš vozač i taxi služba će se potruditi da Vam u najkraćem mogućem roku izađu u susret i po minimalnoj ceni izvrše gore pomenutu uslugu.
S' poštovanjem, Stara koliba,doo

Iz bogatog menija restorana izdvajamo: Ribu, Biftek, Rolovanu piletinu...
Gurmani mogu uživati u bogatoj ponudi rečne i morske ribe, pripremljene umećem vrhunskih kuvara, kako pripremom tradicionalnih recepata, tako i praćenjem savremenih kulinarskih tokova.

Nudimo veliki izbor specijaliteta: Sveža dunavska riba, Morski plodovi, Mostarska pastrmka, Tuna, Losos, Salata od hobotnice, Crni rižoto...
Bogat izbor domaćih i stranih vina. Idealno mesto za poslovni i porodični ručak ili večeru uz pristupačne cene i mogućnost plaćanja kreditnom karticom.