CENTAR ZA STRANE JEZIKE SMILEY

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 229, I sprat, srednji deo, lokal 252, lokal 267, lokal 225, Novi Beograd
Beograd Telefon: 064/236-01-65
E-mail: info@skolastranihjezika-smiley.edu.rs
Sajt: www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs

4.5/ 5stars

Škola stranih jezika "Smiley" nudi Vam učenje stranih jezika uz bogat i raznovrstan program. Od drugih nas izdvaja to što se kod nas uči brzo, lako i sa osmehom.

Naš pristup podučavanju stranih jezika ima za cilj da kod polaznika pobudi interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima. Ovaj metod budi i učvršćuje motivaciju te omogućava da kandidat u najvišem stepenu razvije svoje sposobnosti učenja i ostvari maksimalne rezultate.

Škola stranih jezika Smiley Vam nudi učenje stranih jezika kroz kreativan i inovativan metodološki pristup, uz podršku i pomoć iskusnih , motivisanih i visoko kvalifikovanih profesora stranih jezika željnih da prenesu svoje znanje i veoma posvećenih svom pozivu. Neka učenje stranih jezika postane radosno iskustvo u kome ćete uživati!

Želimo da omogućimo većini naših sugradjana da pohadjaju kurseve u našoj školi, te su cene istih pristupačne.

Škola stranih jezika Smiley je izgradila svoju reputaciju stavljajući akcenat na usavršavanje metodologije podučavanja stranih jezika, trudeći se da prati najsavremenije tendencije na ovom polju, kao i da konstantno ulaze u znanje i usavršavanje svog kadra.

U vremenu globalne komunikacije u kome živimo, znanje je veliko bogatsvo,a znanje stranih jezika neophodno da bi se došlo do prave informacije, do zaposlenja ili mesta na prestižnom svetski poznatom univerzitetu.

Uložite u svoje znanje a mi Vam stojimo na raspolaganju da ga usvojite na što brži, lakši i efikasniji način. Svi naši kursevi su tako koncipirani da usmeravaju kandidate da, kroz obuku koju na kursu prolaze, budu u stanju da pristupe polaganju

MEDJUNARODNO PRIZNATIH ISPITA CAMBRIDGE MICHIGAN ISPITA, KOJI SE POLAŽU U NAŠOJ ŠKOLI !

ŠKOLA STRANIH JEZIKA SMILEY JE PRVI AKREDITOVAN ISPITNI CENTAR ZA POLAGANJE CAMBRIDGE MICHIGAN ISPITA U SRBIJI, AUTORIZOVAN OD STRANE INSTITUCIJE CaMLA !

Više informacija o CaMLA instituciji možete naći na sajtu www.cambridgemichigan.org , www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs  gde možete pronaći školu stranih jezika Smiley u odeljku ‘ Find a centre ‘. CaMLA sertifikati su priznati u preko 150 zemalja sveta Ovi sertifikati svedoče o nivou poznavanja engleskog jezika a pokrivaju više nivoa jezičke kompetencije od višeg početnog A2 do višeg naprednog C1. Za više informacija o ispitima pogledajte odeljak ‘ POLAGANJE MEDJUNARODNIH CAMLA ISPITA U ŠKOLI SMILEY’

Od velike je važnosti da steknete znanje jezika, ali pored toga mi Vam nudimo i dobijanje medjunarodno priznatih sertifikata u našoj školi, koji će Vam otvoriti vrata u svet i omogućiti da se školujete, uspostavite poslovne kontakte ili se zaposlite u inostranstvu.

KURSEVI JEZIKA U PONUDI OBUHVATAJU :

- KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA
- KURSEVI  NEMAČKOG JEZIKA
- KURSEVI  FRANCUSKOG JEZIKA
- KURSEVI  RUSKOG JEZIKA
- KURSEVI  HOLANDSKOG JEZIKA
- KURSEVI  NORVEŠKOG JEZIKA
- KURSEVI  ŠVEDSKOG JEZIKA
- KURSEVI  ITALIJANSKOG JEZIKA
- KURSEVI  ŠPANSKOG JEZIKA
- KURSEVI GRČKOG JEZIKA
- KURSEVI MAĐARSKOG JEZIKA
- KURSEVI KINESKOG JEZIKA
 

Za detaljnije inormacije o kursevima posetite naš sajt : www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs

Upišite se na jedan od kurseva u našoj školi i saznajte zašto svi koji uče kod nas uče uz osmeh