SAVICA SCHOOL

Škole stranih jezika Beograd

Adresa: Svetog Save 4 (II sprat), Vračar
Beograd Telefon: 063/555-112
E-mail: savicaschool@gmail.com
Sajt: www.savicaschool.com

4/ 5stars

Savica School je specijalizovani centar za izvođenje nastave engleskog jezika za decu i odrasle. Nalazi se u centru grada, na Slaviji, ulica Svetog Save 4 na trećem spratu.

Nastava se odvija prema najsavremenijim evropskim standardima, a  podučavanje je prilagođeno potrebama polaznika. Koriste se knjige, gramatika i rečnici poznate izdavačke kuće Cambridge University Press.

Savica school organizuje kurseve jezika za sve uzraste. Nastava se odvija u malim grupama od 2 do 5 polaznika u kvalitetno opremljenim i prostranim prostorijama. Tim Savica school je sačinjen od mladih i obrazovanih predavača, diplomiranih filologa punih entuzijazma koji se trude da pomognu svakom polazniku da na najlakši način usvoji jezik.

U ponudi  Savica School imamo više opcija:

ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA STARIJU DECU

1) Kurs Mlađi osnovci- Savica school organizuje godišnje kurseve engleskog jezika za decu uzrasta od 7 do 10 godina (I, II, III I IV razred). Nastava se oganizuje u četiri starosne grupe prema uzrastu, a izvodi dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.

Program je prilagođen svakom uzrastu. Kako bismo  pospešili opštu informisanost učenika obrađujemo teme bliske njima čime ih podstičemo da izraze svoje mišljenje i podele sa drugima.

2) Kurs Stariji osnovci- Savica school organizuje godišnje kurseve engleskog jezika za decu uzrasta od 10 do 14 godina ( IV ,V,VI i VII razred). Nastava se oganizuje u četiri starosne grupe prema uzrastu a izvodi dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.

U ovom uzrastu smo koncipirani da razvijemo kod dece sve četiri jezičke veštine. U nastavi koristimo audio i video materijal kao i interaktivne igre čime čas činimo dinamičnim i zanimljivim. Obrađujemo aktuelne teme iz našeg okruženja, vodimo diskusije i donosimo zaključke. Program prati razrednu nastavu.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA ODRASLE

Pre početka kursa obavezno je testiranje svakog polaznika na osnovu čega se plan rada prilagođava potrebama konkretne grupe. Nastava je organizovana u dva semestra i odvija se dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta u prepodnevnim ili popodnevnim satima.

U nastavi se koriste knjige gramatika i rečnici poznate izdavačke kuće Cambridge University Press. Uvežbavamo sve četiri jezičke veštine, a akcenat je na komunikaciji. Obrađujemo aktuelne teme iz našeg okruženja čime čas činimo dinamičnijim i zanimljivijim.

Naši profesori su uvek na raspolaganju za konsultacije i dopunske časove koje škola organizuje besplatno. Savica school odobrava popust studentima, penzionerima, trudnicama i nezaposlenim licima tokom cele godine.

SAVICA PLAY SCHOOL- NOVO U GRADU.

Savica play school je program specijalno dizajniran za rad sa mališanima uzrasta od 3 do 6 godina podeljenih u grupama po starosnom dobu. Zajedno igramo, pevamo, slikamo, recitujemo i glumimo. Nastava se odvija u predivnom ambijentu opremljenom tako da podseća na igraonicu.

Kroz zajednički rad podstičemo kreativnost, maštovitost i radoznalost dece čime ona stiču samopouzdanje. Trudimo se da kod svakog deteta razvijemo osecaj pripadnosti grupi. Zajedno slavimo rođendane svakog polaznika uz organizovanu animaciju po želji deteta.

Roditelji dobijaju periodične izveštaje o napretku svog deteta. Dva puta godišnje organizujemo priredbe kada mališani svojim roditeljima predstavljaju šta su naučili za vreme boravka kod nas.

Savica play school nudi dve vrste godišnjih kurseva:

1) Kurs Pčelice i cvetići- Poludnevni boravak za decu od 3 do 6 godina na engleskom i srpskom jeziku. Nastava se odvija svakog radnog dana ili tri puta nedeljno od 10 h do 14 h

2) Kurs Zvezdice - Za decu od 3 do 6 godina na engleskom jeziku. Nastava se odvija dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta u prepodnevnim ili popodnevnim satima.

 Kontakt informacije:
Adresa: Svetog Save 4/III Beograd, trg Slavija
Mobilni:  +381 63 555 112

Radno vreme:
- Ponedeljak - petak 8:00-16:30 h
- Subota - nedelja: 9:00-14:00 h

Linije gradskog prevoza:
- Autobusi: 30, 31, 83
-Trolejbusi: 19, 29, 28, 22, 21

Savica school, Vračar, Beograd.