Zatvori
ŠKOLA STRANIH JEZIKA SUNSHINE Škole stranih jezika Beograd translate.Član 5 godina

ŠKOLA STRANIH JEZIKA SUNSHINE

Škole stranih jezika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 22:30
Utorak 10:00 - 22:30
Sreda 10:00 - 22:30
Četvrtak 10:00 - 22:30
Petak Ne radimo
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 85, 96

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

Škola stranih jezika Sunshine traži profesora nemačkog jezika.
molimo sve zainteresovane da se što pre jave na telefon 064/168-999-7 ili mailom na info@sunshine.edu.rs 

Dobar glas daleko se čuje, a kod nas – i razume!

Sunshine School of Foreign Languages postoji već 10 godina u Borči, i sa ponosom možemo reći da smo za to vreme obogatili život generacijama đaka i pomogli da postanu uspešniji ljudi. Ono što nas karakteriše, a što smatramo presudnim za dobro obavljanje profesije kojom se bavimo, jeste velika ljubav prema stranim jezicima i kulturama. Iz toga proističe i naša velika želja da se ta ljubav, kao i znanje i iskustva koja smo godinama sticali, prenesu đacima na interesantan i kreativan način.

Želimo da istaknemo da je nastava za sve uzraste u našoj školi zabavna i inspirativna, pa nam tako u učenju pomažu slike, muzika, humor, kao i telesni pokret (TPR metoda), umetničko izražavanje (kroz razne projekte, glumu, itd.) i konkretno životno iskustvo (npr. spremanje raznih engleskih jela na času, popularnih scones i, naravno, čajanke). Sve ove aktivnosti su osmišljene tako da podstiču polaznike da govore – kada im se aktivnost dopadne, oni su motivisani da progovore kako bi učestvovali.

Svi naši kursevi bazirani su na KOMUNIKATIVNOJ METODI, gde najvažnije mesto u procesu učenja ima đak, koji se podstiče da u novoj situaciji što ranije počne da koristi strani jezik. Ponosni smo na činjenicu da je profesionalnost u našoj školi na izuzetno visokom nivou. Direktor za nastavu je Englez sa preko 15 godina iskustva u predavanju u školama stranih jezika u Srbiji i inostranstvu.

Pre zapošljavanja, naši profesori dokazuju nivo svoje stručnosti, a takođe se i redovno dodatno obučavaju i usavršavaju kako bi unapredili svoje veštine i držali korak sa najnovijim metodama u učenju jezika. Kvalitet nastave se redovno procenjuje kako bismo održali visoke standarde, a roditelji i đaci dobijaju redovne izveštaje o radu i napretku.

ENGLESKI JEZIK
- Nudimo kurseve za sve uzraste.

SUNSHINE PLAYSCHOOL kursevi namenjeni su deci od 3 do 6 godina starosti, a vodi ih Verica Sekulić, profesorka sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta i autor knjige “Budite dobar roditelj svom detetu i sebi“ u izdanju Kreativnog centra. U ovom autorskom programu jezik se uči u kontekstu svakodnevice predškolskog deteta, kroz aktivnosti koje su organizovane oko unapred dogovorenih tematskih oblasti. Dete je u centru i aktivni učesnik u procesu učenja, a nastava je organizovana na principima holističkog obrazovanja, što se u prvom redu odnosi na uključivanje u proces učenja svih delova detetove ličnosti, a posebno pozitivnih emocija i telesnog pokreta. Osim govora, dosta se koristi i muzika – jednostavne melodije i ritmovi koji bude radost i pomažu deci da lakše pamte. Nastavnik koristi i gitaru, a deca udaraljke, činele i daire. Dramatizacije priča i pesama su takođe važan i redovan deo rada, a materijali koje koristimo tom prilikom su maske, bedževi, ginjol lutke i lutke za prste. Sve ovo doprinosi tome da deca usvajaju strani jezik onako kako usvajaju i maternji - kroz igru i sa uživanjem koje je posledica aktiviranja životnih snaga deteta.

KURSEVI ZA OSNOVCE
  - Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. U radu koristimo udžbenike poznatih izdavača (OUP, Longman, Macmillan). Već od prvog razreda radi se opismenjavanje - uvod u pisanje i čitanje reči na engleskom.

KURSEVI ZA SREDNJOŠKOLCE
  - Do trećeg ili četvrtog razreda srednje škole naši đaci dostižu visoke nivoe vladanja jezikom, a posebna potvrda toga je mogućnost pripreme za polaganje međunarodnih Kembridž ispita u Beogradu i sticanje diplome koja je priznata od strane Ministarstva obrazovanja ali i svugde u svetu. Mnogobrojne kompanije u svetu (npr. Coca Cola, DHL, Microsoft, Nokia), kao i obrazovne ustanove (univerziteti u Oksfordu i Kembridžu, SAD, Australiji, itd.) priznaju ove diplome, tako da naši đaci imaju priliku da steknu značajnu kvalifikaciju ukoliko žele da rade ili studiraju u inostranstvu. Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta.

KURSEVI ZA ODRASLE
  - Ove kurseve drži izvorni govornik engleskog jezika, stručnjak sa CELTA diplomom i autor serije udžbenika za učenje engleskog jezika od 5. do 8. razreda osnovne škole u izdanju Zavoda za udžbenike. Naša škola nudi opšte kurseve engleskog jezika na svim nivoima, kao i poslovne i konverzacijske kurseve i individualnu nastavu. Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta.

KURSEVI ZA FIRME
  - Nudimo kurseve poslovnog engleskog za firme, u našim ili njihovim prostorijama.

MEĐUNARODNI ISPITI
  - Vršimo pripremu kandidata za polaganje međunarodnih Kembridž ispita u Beogradu na nivoima FCE, CAE i CPE. Svi kandidati koje smo preporučili do sada bili su uspešni na ovim ispitima!

ŠPANSKI JEZIK
- Nudimo kurseve za osnovce, srednjoškolce i odrasle.
Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta (osnovci) i 2x90minuta (srednjoškolci i odrasli). Koristimo literaturu izdavača SGEL, Difusión, Edinumen. U prijatnom ambijentu nudimo personalizovan rad, zabavnu nastavu i brzo napredovanje. Profesorka je diplomirani filolog i poseduje jedinu međunarodno priznatu, DELE diplomu (Diploma de Español como Lengua Extranjera).

NEMAČKI JEZIK
- Nudimo kurseve nemačkog jezika za osnovce i odrasle.
Časovi se održavaju u večernjim terminima, dva puta nedeljno po 60 ili 90 minuta. Koristimo literaturu Hueber izdavača, a profesorka je izvorni govornik nemačkog jezika.

Na kraju, ne možemo da ne pomenemo našu godišnju priredbu SUNSHINE SUMMER SHOW koju održavamo krajem školske godine na otvorenom. Grupe đaka pripremaju skečeve, improvizacije i mini-predstave sa temama iz obrađivanog gradiva, dok se neki odlučuju za adaptacije tradicionalnih bajki, u kojima imaju priliku da pokažu svoje znanje, glumački talenat i uživaju u svojim postignućima u ovladavanju jezikom. Ove predstave najbolja su potvrda našeg truda i deo dugogodišnje tradicije u kojoj podjednako uživaju i profesori i đaci, i gde publika dobija priliku da se zabavi – a često ponešto i nauči!

Upis je u toku preko cele godine.

Očekujemo Vas!

Foto