CROWN DENTAL

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Koče Kapetana 4, Vračar
Beograd Telefon: 063/806-93-96
E-mail: office@crowndental.rs
Sajt: www.crowndental.rs

4.5/ 5stars

Stomatološka ordinacija CROWN DENTAL sa radom je počela 1988. godine i uspešno vodi računa o zdravlju zuba pacijenata svih uzrasta. U savremeno opremljenom i prijatnom ambijentu naše ordinacije na Vračaru, dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka koji nudi sve stomatološke usluge na jednom mestu, po pristupačnim cenama. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i upotrebi najsavremenije opreme i materijala, sve vrste stomatoloških usluga obavljamo kvalitetno i sa garancijom. Ljubazno i stručno osoblje ordinacije CROWN DENTAL konstantno se usavršava i prati aktuelne trendove u oblasti nege i vrhunske estetike zuba, što garantuje izuzetnu, personalizovanu uslugu, po najpovoljnijoj ceni.

Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju CROWN DENTAL nudi Vam usluge iz sledećih oblasti:

- Implantologija
- Ortopedija
- Oralna hirurgija
- Protetika
- Estetika
- Paradontologija
- Fileri
- Svesna sedacija

Sa željom da pacijentima pružimo maksimalnu pažnju, prilikom pregleda i intervencija praktikujemo individualni pristup. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, naš stručni kadar rešiće sve nevolje koje se tiču zdravlja Vaših zuba, brzo i bezbolno, uz garanciju kvaliteta usluga. Tim lekara CROWN DENTAL klinike čine:

- dr Vesna Jovetić, specijalista ortopedije vilice
- dr Nemanja Savković, doktor stomatologije
- dr Mina Lečić, doktor stomatologije

Pored stomatoloških usluga, uz upotrebu najsavremenije tehnologije i materijala vrhunskog kvaliteta, naša klinika pacijentima iz inostranstva obezbeđuje smeštaj u luksuzno opremljenim apartmanima koji se nalaze u samom centru grada.

U našoj ordinaciji možete dobiti i usluge iz oblasti savremene estetske medicine, kao što su hijaluronski fileri. Ova nehiruška kozmetička metoda ima efekat podmlađivanja izgleda vraćajući volumen i punoću koži lica i usana. U zavisnosti od stanja kože koriste se tečni fileri koji efikasno eliminišu fine linije i bore u površinskim slojevima kože ili fileri gelaste strukture koji služe za ispravljanje dubljih nabora, kao što su oni u uglovima usana i kod nosa. Fileri se stelirnim injekcijama ubrizgavaju u kožu, a efekti su vidljivi odmah nakon tretmana.

Za Vaš blistav, kraljevski osmeh, posetite ordinaciju CROWN DENTAL!

Radno vreme: 10-18h