DR POPOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološke ordinacije Beograd

Adresa: Bregalnička 6, Vračar
Beograd Telefon: 011/2422-459, 069/467-5268, 063/443-334
E-mail: office@drpopovic.com
Sajt: www.drpopovic.com

4.5/ 5stars

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA “DR POPOVIĆ”

Iza stomatološke ordinacije “Dr Popović” stoji skoro 30 godina uspešnog poslovanja, mnogo usavršavanja i veliki broj zadovoljnih pacijenata svih uzrasta. Dr Dragoslav Popović je osnovao ordinaciju “Dr Popović” u oktobru 1987. i smatra se začetnikom privatne prakse u Srbiji. Dvadeset godina kasnije, ordinaciju preuzima njegov sin dr Nemanja Popović, magistar nauka iz implantologije i specijalista oralne hirurgije. Usluge po kojima je ordinacija “Dr Popović” prepoznatljiva su iz oblasti  zubne implantologije, estetske stomatologije, oralne hirurgije i protetike. Naš stručni tim pruža usluge i iz svih ostalih grana stomatologije: konzervative, paradontologije, ortopedije vilice.

Ono na čemu najviše radimo u Ordinaciji “Dr Popović”   i po čemu smo postali prepoznatljivi jesu stalne edukacije koje prolaze naši zaposleni u cilju konstantnog poboljšanja usluga. Pratimo trendove najnovijih tehnologija u stomatološkoj praksi što izmedju ostalog podrazumeva korišćenje rentgen aparat najnovije generacije, apeks lokatora, intra oralne kamere i  CAD/CAM tehnologije.

 CAD/CAM tehnologija omogućava da se od gotovih, čvrstih blokova keramike ili kompozita izrađuju elementi za restauraciju zuba, procesom koji od početka do kraja navodi računar, što garantuje izuzetnu preciznost. CAD/CAM je revolucionarni sistem koji drastično poboljšava kvalitet usluge i umanjuje vreme izrade a samim tim i čekanja. Korišćenjem ove tehnologije izrađujemo krunice, inleje/onleje, fasete i mostove u samo jednom danu, od materijala koji su po estetskim karakteristikama i biokompatibilnosti toliko napredni da po kvalitetu često prevazilaze prirodne zube.

Prednosti Cad/Cam-a u odnosu na konvencionalne metode restauracije zuba su:

 • Zubna nadoknada je gotova istog dana, tako da pacijent ne dolazi više puta
 • Čuva desni
 • Mikronska preciznost u izradi nadoknade
 • Dugotrajnost nadoknade, biokompatibilna zubna keramika
 • Estetski potpuno prirodan efekat nadoknade
 • Puna keramika u materijalu, potpuno bezmetalna
 • Nepromenljiva svojstva materijala, dugotrajnost

 

DENTALNI TURIZAM

Stomatološke usluge su skuplje u svetu nego u Srbiji i nekoliko puta, što je podstaklo razvoj dentalnog turizma koji dobija na popularnosti u našoj zemlji, kako zbog niskih cena, tako i zbog visokog kvaliteta usluga.

Posle mnogo godina iskustva u stomatološkoj praksi, mi u ordinaciji “Dr Popović” imamo kontinuiranu praksu rada sa pacijentima iz inostranstva, jer kod nas su cene niže i do 80% nego u drugim zemljama, a kvalitet usluge je isti i više od toga! Stomatološka ordinacija “Dr Popović“ brine o celoj organizaciji Vašeg boravka u Beogradu tokom obavljanja stomatoloških usluga. U saradnji sa partnerskim organizacijama: turističkim, hotelskim, kao i taxi službama, činimo sve da Vaš boravak u Beogradu bude ugodan.

Pacijentima iz inostranstva nudimo:

 • Plan rešavanja situacije sa cenama usluga, na osnovu dostavljenog digitalnog ortopana i komunikacije
 • Pronalaženje najjeftinijeg prevoza od mesta vašeg boravka do Beograda
 • Besplatan prevoz sa aerodroma/železničke/autobuske stanice u Beogradu do hotela, od hotela do ordinacije i povratno
 • Smeštaj u stanovima i/ili hotelima sa 3* ili 4* po povoljnim cenama
 • Besplatan smeštaj za radove preko 3000€
 • Pomoć u organizaciji turističkog programa i poseta znamenitosti da bi vaše slobodno vreme u Beogradu što bolje iskoristili
 • Prevodioca za vreme boravka u ordinaciji

Uz upotrebu najnovijih stomatoloških tehnologija, konstantnu nadogradnju znanja  i stručno i ljubazno osoblje, svim našim pacijentima nudimo najviše standarde kvaliteta, individualni pristup i visok nivo organizacije.

Kontaktirajte nas bez obaveza, ako želite da saznate više o našim uslugama. Naše osoblje će vam dati sve informacije koje su vam potrebne.

Facebook  
LinkedIn  
Google +   
Youtube