FITNESS HOUSE - FIT STEP MAŠINE

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Omladinskih brigada 6, Novi Beograd
Beograd Telefon: 063/173-4950, 011/2695-291
E-mail: fitneshouse@gmail.com
Sajt: www.fitnesshouse.co.rs

4/ 5stars

FITNESS HOUSE

– NAJNOVIJI  FITNESS  PROGRAMI –
FIT  STEP  MACHINA, SURFSET  FITNESS,
POLE  DANCE, UGI  FITNESS

                   

Fitness studio FITNESS HOUSE je jedinstveni klub za trening i relaksaciju na ovim prostorima koji Vam nudi mogućnost vežbanja na najsavremenijim spravama koje garantuju maksimalne rezultate. Pored raznovrsnih fitness programa, nudimo i individualne treninge za pojedince, prehrambene savete o regulisanju težine, kao i preventivne zdravstvene planove.

Naša kuća fitnesa je moderno opremljen prostor od 100 kvadrata koji se prostire na dva nivoa. Svima koji žele da osete jednu sasvim novu dimenziju vežbanja, predstavljamo nove FIT STEP machine vrhunskog kvaliteta. Ukoliko više volite da vežbate u društvu, možete se odlučiti za neki od grupnih fitness programa koji se održavaju u našoj aerobnoj sali: mix aerobic, step aerobic, joga, pilates, zumba, total body, pole dance, surfset fitness, školica igre, ugi fitness, funkcionalni trening.

Pored najsavremenije opreme, studio FITNESS HOUSE je jedinstven i po tome što praktikuje vežbanje u malim grupama, do 10 polaznika, kako bi instruktor mogao maksimalno da se posveti svakom vežbaču pojedinačno. Svim našim članovima na raspolaganju su moderno opremljene svlačionice sa ormarićima na zaključavanje kako bi Vaše stvari uvek bile sigurne, tuš kabinom, fenom i svom drugom pratećom opremom.

Dok čekate da počne Vaš trening ili Vam je potreban predah nakon vežbanja, u prijatnom prostoru našeg studija možete se opustiti na masažnim foteljama, pročitati novine ili uživati u razgovoru sa drugim članovima i našim prijatnim i uvek raspoloženim osobljem.

Ukoliko nemate vremena za dugotrajne treninge, a uživate u aktivnom načinu života, fitness studio FITNESS HOUSE predstavlja Vam FIT STEP  machine za vežbanje koje rade na principu simulacije ljudskog kretanja, a mogu ih koristiti odrasle osobe različitih načina života i fizičkih sposobnosti. 

Trening na FIT STEP spravi ima isti efekat kao trčanje od 3-5 km ili vožnja bicikla od 90 minuta, ali bez pritiska na vitalne organe.

Samo 45-60 minuta vežbanja dnevno na ovoj fantastičnoj spravi smanjuje kilograme, ubrzava metabolizam, razbija celulit, povećava snagu, definiše muskulaturu, izdužuje noge, podiže i zateže zadnjicu, ojačava trbušne mišiće, smanjuje obim kukova i butina, ojačava koštanu masu, usporava starenje, otklanja efekte stresa, ubrzava rehabilitaciju. Pored rekreativaca, FIT STEP machina je namenjena i profesionalnim sportistima, jer doprinosi poboljšanju vrhunskih rezultata.

Prvi SURFSET studio u gradu FITNESS HOUSE nudi Vam mogućnost da isprobate najnoviji fitness program inspirisan dinamičnim pokretima surfovanja i dizajniran da izvaja vitki stas. Ovaj jedinstveni program sastoji se od vežbi koje kombinuju topljenje masnih naslaga, izgradnju mišićne mase i razvijanje ravnoteže istovremeno. To je najbolji način da izgradite suve mišiće (tj. bez masti) i snažan trup.

Razvili smo četiri specijalna SURFSET programa:

- BALANS – nadahnut jogom, za poboljšanje ravnoteže
- POTROŠNJA – trening visokog inteziteta i visokog tempa, za potrošnju kalorija
- SNAGA – usmeren na snagu i definiciju
- MIX – kombinacija prethodna tri programa 

Svim damama koje žele da se oprobaju u pole fitness-u, najpopularnijoj vrsti plesa i akrobacije, FITNESS HOUSE nudi priliku da završe jednomesečnu obuku za pole fitness trenera. Obuku vrši trener sa višegodišnjim iskustvom u pole fitness-u (završena baletska škola “Lujo Davičo”). Sama obuka koja traje ukupno 20 sati, sastoji se iz prisustva na treninzima pole fitness-a, koji se održavaju u našim prostorijama, kao i individualnim treninzima, koji se održavaju u naknadno dogovorenim treminima.

FITNESS HOUSE  se bavi prodajom  RSX – SURFSET-a  i   FIT STEP MACHINA.

Dođite, vežbajte, opustite se i družite sa nama!

Radno vreme:
- ponedeljak – petak: 08-23h
- subota: 08-16h
- nedelja: 08-16h

Budi fit, budi aktivna, vežbaj sa nama! HIT je biti FIT !!!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook: https://facebook.com/fitnesshouse2211

Twitter: https://twitter.com/fitnesshouse11

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNPHN32xtiFOgCuY1wy24Zg

FITNESS HOUSE, Omladinskih brigada 6, Novi Beograd