Zatvori
NISSAN LF AUTO CENTAR Auto delovi Beograd translate.Član 20 godina

NISSAN LF AUTO CENTAR

Auto delovi Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 707

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking

Ovlašćeni NISSAN servis - LF Auto Centar, održava, servisira i popravlja vozila marke NISSAN u garantnom roku, kao i van njega.

Osoblje našeg servisa, kao deo globalnog NISSAN- ovog tima, nudi Vam usluge koje svaki renomirani, ovlašćeni servis poseduje.
Pored redovnog održavanja novih vozila u garantnom roku, razvili smo i podršku za najširi spektar iz game NISSAN-ovih vozila.

Počev od osnovnih provera ispravnosti vozila, pa sve do kompjuterskih testiranja i totalnog pregleda, LF Auto Centar Vam omogućava bezbednost sertifikovanim kadrom, kao i alatima poslednje generacije.

LF Auto Centar prodaje i ugrađuje originalne NISSAN delove, kako za vozila u garantnom roku, tako i za ona vozila van njega. Originalne NISSAN delove proizvode renomirane i na tržistu dobro poznate kompanije koje su se usko specijalizovale za proizvodnju određenih delova na vozilu.

Proveren kvalitet i sigurna ugradnja, ključ su uspeha i dobre reputacije koja prati naš servis već duže od 25 godina. Sa alatima najnovije generacije, kao i svim kompjuterskim testovima i softverom, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo kompletan tretman. Kupci NISSAN- ovih vozila imaju na raspolaganju kompletnu ponudu post- prodajnih garancija.

Sva NISSAN vozila imaju garanciju na tri godine ili pređenih 100.000 km (u zavisnosti koji je uslov prvi zadovoljen), trogodišnju garanciju na boju, kao i šestogodišnju ili dvanaestogodišnju garanciju protiv korozije.

Radno vreme servisa:
- ponedeljak-petak: 09-17h
- subota: 09-14h

Radno vreme salona:
- ponedeljak-petak: 09-17h
- subota: 09-14h

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate