LAZARRIO SALON LEPOTE

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Kumodraška 380/lok 9, Kumodraž
Beograd Telefon: 011/3986-004, 064/8784-036

4/ 5stars

Frizersko – kozmetički salon Lazarrio nalazi se na Voždovcu, u ulici Kumodraška 380, u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote. Budući da jednaku pažnju studio lepote Lazarrio posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Svojim radom studio lepote trudi se da Vam pomogne da u sebi pronađete ono nešto što Vas čini posebnima i pokrenete ga da radi za Vas. Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate.

Studio lepote Lazarrio Vam nudi sledeće usluge:

FRIZERSKE USLUGE

-Žensko i muško šišanje
-Feniranje
-Farbanje
-Ombre
-Keratin
-Pramenovi
-Stilsko oblikovanje
-Svečane frizure
-Nadogradnja kose
-Svilene trepavice

Naši frizeri potrudiće se da Vaša frizura bude u potpunosti u skladu sa Vašim oblikom lica, kvalitetom i dužinom kose. Vašoj kosi želimo da pružimo samo vrhunsku negu kako bi ona bila zdrava i bujna. Iz tog razloga koristimo isključivo vrhunske preparate za negu kose.

NADOGRADNJA KOSE

Trend nadogradnje kose već godinama ne jenjava jer predstavlja idealno rešenje za svaku ženu koja ima problem sa dužinom i gustinom kose. Studio lepote Lazarrio je za svoje klijente obezbedio 100% prirodnu  kosu vrhunskog kvaliteta i domaću prirodnu kosu sa naših prostora pažljivo biranu prilikom otkupa. Obezbedili smo kosu koja je sečena iz repa i kosu koja je tresirana da bi mogli da ispunimo najrazlicitije zelje naših klijenata.

KERATIN

Samo jednim tretmanom brazilskim keratinom kvalitet kose se popravlja za 70%, dlaka postaje jača, sjajnija, meka na dodir. Morska so, hlor i agresivne farbe neutrališu keratin pa je idealan period za rad tretmana jesen ili proleće. U našem salonu uz visoko profesionalno osoblje dobićete najbolje savete i tretmane.

PROFESIONALNA ŠMINKA

Profesionalna šminka učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete. Njen zadatak je da pre svega istakne Vaše lepe crte lica, ukloni sitne nesavršenosti i pomogne Vam da izgledate mlađe, privlačnije i svežije. Prilikom svog rada studio lepote Lazarrio koristi isključivo šminku najpoznatijih svetskih proizvođača. Zahvaljujući kvalitetu šminke koju koristi, svojim klijentima možemo da garantujemo postojanu šminku na licu koja odoleva satima koji su pred njima. Izgledaćete atraktivno i oduševićete sve oko sebe, ukoliko se prepustite stručnim rukama profesionalnog sminkera kozmetičkog salona Lazarrio.

PEDIKIR i MANIKIR

- Medicinski pedikir
- Klasičan pedikir
- Estetski pedikir
- Lakiranje obično
- Lakiranje franch
- Klasičan manikir
- Gel lak ruke
- Gel lak noge
- Ojačavanje noktiju
- Nadogradnja noktiju
- Izlivanje noktiju

Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće zavodljivo i besprekorno. Zanoktice, nokti koji se lome i pucaju ili su odavno izgubili svoju prirodno lepu boju, postaće Vaša davna prošlost uz manikir i pedikir u studiju lepote Lazarrio na Kumodražu.

DEPILACIJA- hladna, topla

- Ispod pazuha
- Polovina noge
- Cele noge sa preponama
- Ruke
- Prepone
- Brazilska depilacija
- Leđa
- Obrve

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

Kontakt Informacije:

Adresa:Kumodraška 380, lokal 9
Fiksni: 011/398-6004
Mobilni: 064/8784-036

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 09-20h
subota, nedelja: 09-16h