BLUE SIDE

Restorani Beograd

Adresa: Cvetna 4, Zemun
Beograd Telefon: 011/7855-803, 064/212-8821
E-mail: blue.side.bgd@gmail.com

4.5/ 5stars

Caffe - Restoran Blue Side pronaći ćete u ulici Cvetna 4, na Zemunu u Beogradu. Ekskluzivni restoran, na veoma atraktivnoj lokaciji, poznat je po bogatoj ponudi hrane i pića, pristupačnoj ceni istih i prijatnim trenucima koji Vas kod nas očekuju.

Svojim dopadljivim enterijerom, novi restoran u gradu, postaće veoma lako i Vaše omiljeno mesto za ručak sa prijateljima i poslovnim saradnicima. Moderan dizajn i skladan odnos boja i oblika, čine prostor restorana Blue Side izuzetno privlačnim.

Motivisani željom da izađemo u susret potrebama savremenih ljudi, stvorili smo okruženje koje je idealno za Vaše druženje sa prijateljima i poslovni susret sa partnerima Vaše firme. Prostor je uređen sa stilom uz praćenje poslednjih svetskih trendova.

Dobar provod podrazumeva dobru internacionalnu kuhinju. Majstori internacionalne kuhinje restorana Blue Side, sakupiće specijalno za Vas sve lepote mediterana i kreativno ih pretvoriti u jedinstvena jela iz naše ponude. Uživaćete u obilju mirisnih i ukusnih nota.

Tokom letnjih meseci, na raspolaganju Vam je naša bašta. Moći ćete da uživate u izvrsnim specijalitetima, serviranim od strane našeg osoblja, u hladovini naše bašte.

Zadovoljstvo nam je da Vas ugostimo i omogućimo Vam potpuni ugođaj. Za dobro raspoloženje svih naših gostiju, pobrinuće se urbana i kvalitetna muzika.

Iskoristite mogućnost rezervacije, kako bi na vreme obezbedili sto za Vas i Vama drage osobe.

Radno vreme:
Ponedeljak - subota od 09 - 23h

Kontakt informacije:

Adresa: Cvetna 4
Telefon: 011/ 78 55 803

FACEBOOK